Vallø
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 30. november 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 30. november 2023

DR1

05:10  

Jordemoderen X (6:7)
Jordemoderen X (6:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Trixie undersøger en desperat kvinde, der venter sit femte barn. Trixie opdager, at kvindens privatliv langt fra er stabilt, og det får hende til at tage bladet fra munden. Samtidig afslører Nancy en hemmelighed om sin baggrund, der kan true hendes forhold til søster Julienne og Nonnatus House.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet Anders Lund Madsen er blevet hovedperson for digital svindel, som tusindvis af danskere bliver snydt af. Hver fjerde virksomhed vil droppe snapsen til årets julefrokost, viser ny undersøgelse. Sneen og kulden er kommet, og det skaber problemer. Vi spørger DMI og Vejdirektoratet om gode råd i aften. Og så skal Stephanie Surrugue og Sara Bro for første gang være værter for Dansk Melodi Grandprix. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Israel og terrorgruppen Hamas har her til morgen forlænget våbenhvilen med et ekstra døgn. Det oplyser Qatar, der har været mægler i aftalen.

07:15  

Krigens døgn: Krig i snestorm
Krigens døgn: Krig i snestorm Vinteren er for alvor kommet - også i Ukraine, hvor det kolde, stormende og snefulde vejr spiller en stor rolle for de militære operationer på slagmarken. Vært: Kim Bildsøe Lassen.

07:45  

Grønland - en verden af kontraster
Grønland - en verden af kontraster Tysk naturprogram fra 2020. (Grønland - In the glare of the ice) Grønland. Verdens største ø, hvor over 80 procent af landet er dækket af is. I årtusinder har inuitterne jaget her og levet af naturen. Men polarcirklen er under hastig forandring. Modernisering og menneskeskabt global opvarmning truer det arktiske naturparadis. Gennem lokalbefolkningens øjne lærer vi det autentiske Grønland at kende - fra ældgamle traditioner til den mystiske grønlandshaj og det guddommelige nordlys.

08:30  

Inspector Morse: Mistænkt
Inspector Morse: Mistænkt Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: Masonic Mysteries) Morse havner i sin karrieres mest ubehagelige mordsag, da en kvinde stikkes ned under forpremieren på en opførelse af Tryllefløjten. For den hovedmistænkte er - Morse selv! Hans kollega Bottomley tager sig af sagen, og han er absolut ikke overbevist om, at Morse er uskyldig. For blev han måske ikke fundet på gerningsstedet umiddelbart efter mordet - med en kniv i hånden og indsmurt i ofrets blod? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Bottomley: Richard Kane. Instruktion: Danny Boyle.

DR2

06:10  

Deadline: Altmans altruisme
Deadline: Altmans altruisme Han blev fyret under stort postyr, men få dage efter var han tilbage i direktørstolen med en spritny bestyrelse i ryggen. Sagen om en af kunstig intelligens' mest prominente skikkelser, Sam Altman, har ikke alene skabt røre i en af verdens førende AI-virksomheder. Den har også rejst det skæbnesvangre spørgsmål: Om profit er i gang med at trumfe etik og altruistiske idealer midt i en ny digital revolution.

06:35  

Deadline: Handlede og handlende kvinder
Deadline: Handlede og handlende kvinder I 20 år har hun fulgt i hælene på kvindelige sexarbejdere - fra bordeller i Thy til gadehjørner i Nigeria - og ifølge antropolog Sine Plambech er mange kvinder klar over, hvad der venter dem: En rejse med livet som indsats og en tilværelse som sexarbejder på gaden. Og netop deri ligger den egentlige menneskelige tragedie - at livet i hjemlandet stadig opfattes som et værre alternativ. Sine Plambech er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen.

07:00  

Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas
Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas Efter massivt pres internt fra befolkningen og internationalt, er Israel's regering gået med til at lade våbnene hvile i fire dage. Men spørgsmålet om hvorvidt Israel er gået for voldsomt til værks i krigen mod Hamas bliver fortsat diskuteret. I denne her udsendelse spørger Issa Mahmoud Jeppesen Israels ambassadør, hvad landet selv siger til beskyldningerne om mangelende vilje til at skåne civilbefolkningen i Gaza?

07:30  

Deadline: COP28 - de største slagsmål
Deadline: COP28 - de største slagsmål En skæbnestund for fossile brændslers fremtid, der bør blive begyndelsen på enden for klodens faretruende temperaturstigninger. Det er forhåbningerne til COP28. Men kan dette års klimatopmøde forhindre et klimakollaps, og kan verdens lande med stærke modsatrettede interesser overhovedet nå til enighed om et kompromis? Issa Mahmoud Jeppesen undersøger de største stridspunkter under COP28.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15)
Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15) Theodor er kommet ind til Bamselægen Sandra med sin bamse Nikolaj, der har ondt i halsen og er hævet. Den får taget en blodprøve, og det viser sig, at den har kyssesyge. Sandra fortæller, at selvom det bliver kaldt kyssesyge, så kan man få det på mange forskellige måder. Det vil sige, at det ikke nødvendigvis er fordi bamsen Nikolaj har kysset nogen, at den er blevet smittet. Måske har den bare drukket af den samme kop som en anden bamse, der havde kyssesyge, og på den måde er blevet smittet. Bagefter er Theodor med på stuegang hos en bamse, der er indlagt med en infektion. Bamsen er ikke så gammel og bruger ble. Sandra og Theodor hjælpes ad med at skifte bleen og sørger for, at bamsen får sin medicin.

06:50  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (5)
Hey Duggee (5)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15)

08:30  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (180)
Antikkrejlerne med kendisser (180) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (179)
Antikkrejlerne med kendisser (179) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (17:25)
Antikkrejlerne XXVI (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (16:25)
Antikkrejlerne XXVI (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven
Vilde vidunderlige dyr: Pindsvinenes slåskamp i haven Det er aften i en have. Et han-pindsvin er på udkig efter et hun-pindsvin, som han kan parre sig med. Men han bliver udfordret af et andet han-pindsvin, og de to pindsvin kommer op at slås med deres mange pigge. Spørgsmålet er, hvem der først giver op og ruller sig sammen til en kugle?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

09:35  

MikroMakkerne - Mariehønen
MikroMakkerne - Mariehønen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i baghaven. I dag får Amina og Abdallah hjælp fra mariehønen til at bede om godt vejr. De undersøger, hvordan mariehønen ellers hjælper til i haven, når den går på jagt efter grådige bladlus. Og så skal den hurtigste MikroMakker findes i en sjov ædekonkurrence!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:46  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9)
Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9) Hr. Skæg får besøg af Mister Universe fra Italien, som dagen efter skal kæmpe om at blive Verdens Smukkeste Mand for 10. år i træk. Uheldigvis kommer han til at splatte ketchup på sit hvide jakkesæt, og det bliver ikke bedre af at Hr. Skæg kommer til at vaske det sammen med en rød sok og køre det over med græsslåmaskinen.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at grise ruller sig i mudder? Ta' med Lille Nørd på griseeventyr og se, hvordan Anders og Katrine holder grisefest for grisene.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - V
Skæg med bogstaver - V Afsnit V. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant V, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et par vanter i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med V.

11:55  

Vilde venner III (5)
Vilde venner III (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal lave et trygt hjem til tre hjemløse rotter, et fasanbur skal rengøres og friskes op og de skal hjælpe en forvirret strandskade på en parkeringsplads.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kyllingejagt og grødeskæring
Frank & Kastaniegaarden - Kyllingejagt og grødeskæring Frank bruger mange timer på at lægge skrukke høns på æg, men når det lykkes, så skal kyllingerne fanges. Lervæggene på Kastaniegaarden kan ikke tåle slag og stød, så Frank tilpasser en pynteliste med damp. Og så skal der skæres grøde i bækken.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Eddikemor og blommer
Frank & Kastaniegaarden - Eddikemor og blommer Kastaniegaardens 13 år gamle eddikemoder skal tømmes for første gang og Frank finder uventede ting. Stokmøllen skal have stillads, der skal saves flere spån og så skal Opal blommetræet smages.

12:45  

Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Texas (3:10)
Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Texas (3:10) Sæson 9 (2018). På Texas' prærie har to cowboys slået sig ned. De ryger, de drikker, og så er de på jagt efter en hvidhalet hjort. I Finland kom den aldrig på kornet, men nu skal det være. Heldigvis er alting større i Texas, og det gælder også antallet af hvidhalede hjorte, så nu skal kokken bare være stille, og jægeren skal have sigtekornet indstillet korrekt og is i maven. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - et halsbåndssvin i Texas (2:10)
Nak & Æd - et halsbåndssvin i Texas (2:10) Sæson 9 (2018). Mens kulden har bidt sig fast i Danmark tager makkerparret til guds eget land, nærmere bestemt Texas. Kødkartellet, Jørgen og Nikolaj, slår lejr på prærien, hvor de skal finde og skyde et halsbåndssvin. Amerikanerne vil hellere have oksekød, men måske deres lokale svin også kan bruges til noget. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (6:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (6:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick tilbringer en eftermiddag på Porthgwarra-stranden med kunstneren Hannah Woodman, hvis arbejde er inspireret af landskab i West Cornwall. Rick møder også Pip og Matt Smith og en flok på seks hundrede hjorte. Gården har tilhørt Pips families i over tre århundreder. Rick vender tilbage til sit køkken i Padstow for at lave en storslået venison wellington med noget meget fint økologisk hjortekød.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (5:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (5:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick sejler ud ved Fals munding for at fiske efter østers, som man gjorde for 100 år siden. I et helt særligt område er motorer forbudt, og her er en af Storbritanniens hjemmehørende østersbestande. Tilbage på land laver Rick fiskesuppen cullen skink, der er perfekt efter en tur på vandet. Derefter besøger han byen Lostwithiel, der engang var en kosmopolitisk by med en vigtig international havn.

14:03  

Vilde vidunderlige Danmark - Gråsælen
Vilde vidunderlige Danmark - Gråsælen En flok hangråsæler forlader Christiansø for at opsøge hunner at parre sig med. Et helt andet sted i Danmark er en babysæl lige kommet til verden, og den må se den barske virkelighed i øjnene, når mor forlader den for at parre sig på ny.

14:10  

Hammerslag 2017 (5)
Hammerslag 2017 (5) "Forstadsdrømme" lyder titlen på en sang af en vis pop-duo, som voksede op i Værløse uden for København. Det er da også meget passende her, aftenens udgave af Hammerslag starter. De to mæglerhold skal nemlig først forsøge at gætte prisen på et farverigt parcelhus med plads til pool-party, før turen går videre til en energivenlig lejlighed i etagebyggeriet Bolig+ i Søborg. Til sidst præsenteres de for lidt af en perle i Herstedøster ved Albertslund, hvor der er dømt landidyl med hest i baghaven blot 15 km fra Københavns Rådhusplads. Vært: Christian Degn

14:10  

Hammerslag 2017 (4)
Hammerslag 2017 (4) Hammerslag er i denne uge i Kongernes Nordsjælland, hvor der venter tre boliger i og omkring Hillerød. Først en spændende lejlighed i slotsbyens centrum, så et stilrent typehus i et populært nybyggerkvarter, og til sidst en ældre arkitekttegnet villa med nationalpark i baghaven. Men hvad koster sådan nogle størrelser så på de kanter? Og kan et rutineret Hold Vest på udebane byde debutanten og hans makker på Hold Øst op til prisdans? Se med og få svaret! Vært: Christian Degn

14:55  

Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad
Kender Du Typen? 2019 - med stripperstang og biksemad Hvem har både en stripperstang og en Mickey Mouse-telefon i stuen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Amager. Hovedpersonen har vand i baghaven, og han fanger altid fanger noget, når han smider fiskesnøren ud - siger han. Vært: Mads Steffensen

14:55  

Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse
Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse Hvilken kendt dansker er fan af Alexis fra Dollars og har en elevator, som åbner op direkte i lejligheden? Livstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres evner, når de står overfor en bogreol, som rummer både Herman Hesse og Linse Kessler. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

12:35  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:49  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

12:55  

Hr Pinds juleeventyr
Hr Pinds juleeventyr Historien om Hr. Pind, en glad familiefar, der kommer på en vild rejse for at nå hjem til jul og støder på mange forhindringer undervejs.

13:20  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

13:35  

Sofus II (1)
Sofus II (1) Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Bum har udtænkt sin hidtil største plan, og det kræver ikke alene en superhelt, men også at både venner og fjender går sammen, hvis Bhilkha skal reddes ...

14:00  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

14:45  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:40  

Fader Brown VIII (3:10)
Fader Brown VIII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Bunty tiltales for mord efter en Gatsby-temafest på et gods. Hendes forsvarer er ikke meget bevendt, så pludselig ser det ud til, at hun risikerer at havne i galgen. Kan fader Brown bevise, at Bunty er uskyldig, inden det er for sent?

16:25  

Fader Brown VIII (4:10)
Fader Brown VIII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Kembleford får besøg af et gøglertivoli, men festlighederne får en brat ende, da dr. Belmont falder død om for øjnene af de chokerede tilskuere. Fader Brown har mistanke om, at der er sket en forbrydelse, og begynder at efterforske sagen.

16:25  

Fader Brown VIII (5:10)
Fader Brown VIII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mestertyven Hercule Flambeau har fået en rival, der bliver ved med at stjæle værdifulde ting for næsen af ham. Flambeau opsøger fader Brown for at få hjælp - og afslører, at hans nye konkurrent faktisk er hans egen datter, som han ikke længere har forbindelse med. Brown ser en mulighed for at redde en sjæl og lover at hjælpe med at finde hende.

17:10  

Jordemoderen XI: Julespecial (1:2)
Jordemoderen XI: Julespecial (1:2) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Det er december 1966, og det lille samfund samles for at yde støtte til spejderne og søndagsskolebørnene ved et charmerende krybbespil. Samtidig glæder Lucille og Cyril sig til deres bryllup efter en lang forlovelse. Men som dagen nærmer sig, er der ingenting, der går glat, og selve bryllupsceremonien kommer i fare.

DR2

17:25  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

17:27  

Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre?
Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre? FN's Sikkerhedsråd stod overfor en svær opgave, da konflikten mellem Israel og Hamas udviklede sig til krig i oktober. Opgaven blev kun vanskeligere af, at nogle få lande har en vetomagt, som de valgte at bruge. Men hvorfor har nogle lande overhovedet mere magt end andre?

17:36  

Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug?
Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug? Verden er i tøjkrise. Der bliver produceret mere og mere nyt tøj, og levetiden for vores tøj bliver mindre og mindre. Meget tøj ender bagerst i skabet, på en losseplads i Afrika eller til forbrænding. Men hvor stort er problemet egentlig?

17:45  

VM Håndbold 2023: Tyskland - Japan, direkte
VM Håndbold 2023: Tyskland - Japan, direkte

17:45  

VM Håndbold 2023: Tyskland - Japan, direkte
VM Håndbold 2023: Tyskland - Japan, direkte

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Svend lærer for meget
Karlas Fantalastiske Klasse - Svend lærer for meget Svend forklarer Karla, at hans hoved vokser, hver gang han lærer noget nyt. Karla bliver meget nysgerrig. Hvor stort kan det mon blive?

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder donuts + Vovserne redder killingerne

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

17:10  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

17:25  

Stop!
Stop! Abbe er blevet mesterdetektiv! Problemet er bare, at han ikke har nogen sager at løse. Mor og far skændes om, hvem der har smidt nøglen til bilen væk. Endelig en rigtig sag for Mesterdetektiven Abbe!

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

17:51  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Det er finaletid i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med, som indgår i konkurrencen. I finalen bliver deltagerne blandt andet udsat for en sær stol, en legetøjsbil og fem byster. Og så skal deltagerne gætte navnet på et spisestel - udelukkende ved at mærke på en tallerken. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 06.11.14

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Naturen og vores sind - Kronprinsessen ved Vesterhavet
Naturen og vores sind - Kronprinsessen ved Vesterhavet Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary har i mange år arbejdet for at bekæmpe mistrivsel og sætte fokus på mental sundhed. Samtidig har Kronprinsessen altid haft en særlig tilknytning til naturen. TV-læge Peter Qvortrup Geisling har inviteret Kronprinsessen ud i naturen til en samtale med tre danskere, der alle har haft det svært og som har brugt naturen til at skabe ro og balance i deres liv. Kronprinsessen har valgt, at de skal mødes et sted i den danske natur, der både kan være vildt og roligt - ligesom vores sind.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Tyskland - Japan, direkte
VM Håndbold 2023: Tyskland - Japan, direkte

19:38  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde opfinder legen "Find den store elefant" som et trick til at få Petronix-redderne til at hjælpe ham med at fange en elefantunge. Pup-E er så ivrig efter at vinde legen, at han styrter ind uden sit team og falder direkte i McFældes fælde.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2) Drive in + En stor kanon

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn For at undgå for meget fysisk kontakt med monstre, tager børnene på fotosafari. Men tre nyfødte Glarbergastlinger vender helt op og ned på den plan.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: Siden sidst
Kontant: Siden sidst Jacob Kragelund følger op på tidligere Kontant-programmer og ser nærmere på, hvordan det er gået efter, der er faldet dom i den årelange kopistrid mellem keramiker Kasper Würtz og sundhedsguru Christian Bitz. Vi undersøger også, hvordan det er lykkedes den kulørte eventmand Peter Bindner at få 12 millioner skattekroner i tilskud til en række buskoncerter. Og hvad er der sket efter Kontants afsløring af de sorte bilsyn, hvor biler blev synet uden nogensinde at have været i synshallen? www.dr.dk/kontant

22:05  

Chelsea Detective II (3:4)
Chelsea Detective II (3:4) Britisk krimiserie fra 2023. En succesfuld psykoterapeut findes myrdet i sin praksis. Max' første teori er, at morderen er en af terapeutens tidligere patienter. Men efterhånden som Max graver i mordofrets fortid, begynder det at stå klart, at han ikke var en populær mand. Og pludselig vokser listen over mistænkte.

23:35  

Alene i vildmarken Australien (12:12)
Alene i vildmarken Australien (12:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Genforening. De ti deltagere samles igen mere end seks måneder efter konkurrencen er overstået. Kun vinderen ved, hvem der har vundet. De andre ni er uvidende om resultatet. Sammen med en vært genoplever deltagerne de mest mindeværdige øjeblikke og fortæller om oplevelserne i vildmarken set fra deres individuelle perspektiv. Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Genforening. De ti deltagere samles igen mere end seks måneder efter konkurrencen er overstået. Kun vinderen ved, hvem der har vundet. De andre ni er uvidende om resultatet. Sammen med en vært genoplever deltagerne mest mindeværdige øjeblikke og fortæller om oplevelserne i vildmarken set fra deres individuelle perspektiv.

DR2

21:00  

Helt væk på piller
Helt væk på piller I en tilfældig park skal Jacob møde 7 pushere, der sælger receptpligtig medicin. Et møde, der forløber lidt anderledes, end han forventede.

21:00  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

21:30  

Helt væk på piller
Helt væk på piller Du ved ikke, hvad du køber. Jacob Weil dykker længere ned i salget og misbruget af de dødsensfarlige piller. Han møder en tidligere pusher, der selv fremstillede stoffer i sit køkken, men ikke altid fik de rette ingredienser mixet sammen.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Heartist
Heartist Sigrun Gunnarsdóttirs farverige og naivistiske kunst har gjort hende til en af Færøernes væsentligste og mest elskede billedkunstnere. Nu har hun fået en helt særlig opgave med at male et portræt af dronning Margrethe. I denne smukke dokumentar følger vi hende i den overvældende færøske natur, i arbejdet med udstillinger i Grønland og i hverdagen, hvor hun konstant er i bevægelse.

23:40  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:20  

Fifteen-Love (4:6)
Fifteen-Love (4:6) Britisk dramaserie fra 2023. Mens Luisa forsøger at komme sig efter sin bytur, bliver Steve chokeret, da han hører, hvad Justine har gjort. Glenn ser derimod en mulighed for at undergrave hende. Samtidig forsøger Justine at rette op på sit venskab med Renee.

01:15  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

02:00  

Fader Brown VII (8:10)
Fader Brown VII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Spændingerne når dødbringende niveauer, da en anarkistisk performance-teatertrup ankommer til Kembleford.

02:00  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

02:45  

Rick Steins elskede Cornwall III (4:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (4:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger Carn Euny, der er en af de bedst bevarede gamle ruinbyer i det sydvestlige Storbritannien. Han møder eksperten Win, som fortæller om livet under romernes besættelse for ca. 2.000 år siden. Rick tager videre til kvægmarkedet i Truro og laver en solid steak & kidney pudding. Derefter sejler han en tur i en kopi af et af de hurtigste fartøjer, der sejlede i farvandet omkring Falmouth for hundrede år siden.

02:45  

Rick Steins elskede Cornwall III (3:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Europas største teplantage ved Fal-floden i Cornwall møder Rick gartneren Jonathan Jones. I 2005 gav Tregothnan-godsets første tehøst kun 28 gram te, men forholdene er gode, og høsten er nu noget større. Til eftermiddagsteen serverer Rick friskbagt fruited tea loaf og lidt blommekompot. Rick udforsker også Charles Dickens' tid i Cornwall, og hvordan området blev en del af romanen Et juleeventyr.

03:15  

Antikkrejlerne XXVI (15:25)
Antikkrejlerne XXVI (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Antikkrejlerne XXVI (14:25)
Antikkrejlerne XXVI (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:40  

Fængselseksperimentet Little Scandinavia (3:3)
Fængselseksperimentet Little Scandinavia (3:3) Svensk dokumentarserie fra 2023. (Fängelseexperimentet Little Scandinavia) Et amerikansk fængsel tester elementer fra de skandinaviske fængslers praksis. Hvorvidt lykkes det amerikanerne at fokusere på rehabilitering i stedet for afstraffelse? At ændre de indsattes holdninger? Og at håndtere coronapandemien? Serien følger det amerikanske fængsel SCI Chester fra 2018 til 2023.

01:40  

Kærlighed i terapi II (7:9)
Kærlighed i terapi II (7:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Brock og Kristi vender tilbage fra en vellykket ferie, men bliver ramt af hverdagens problemer. Orna får et gennembrud med Sean. Og Josh og Natashas forhold går i en overraskende retning.

02:10  

Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (4:4)
Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Curse of the Chippendales) En giftig plan er i gang. Chippendales kæmper for at vedblive med at være nummer et. Men både plagiatorer og retssager presser truppen. En informant står frem med en usandsynlig historie, og FBI iværksætter en international undercoveroperation. Mens agenter omringer mistænkte og dansere - får henlagte sager nyt liv. Nettet strammer, men bagmændene skyr ingen midler for at dække over deres forbrydelser.

03:00  

Efterforskerne (4:6)
Efterforskerne (4:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 En mand bliver skudt i Gellerupparken. Fadi bliver udpeget og dømt. Han nægter sig skyldig. Forsvarsadvokat Luise Høj og tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg prøver at finde ud af om politiet efterforskede godt nok. Hvem lyver, og hvem taler sandt i Gellerup og på politigården?

03:30  

Seriemorderen fra dødens dal (3:4)
Seriemorderen fra dødens dal (3:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Cold Valley) Jagten på seriemorderen fortsætter, og nye spor peger på Harry Hantman. Han flygter fra fængslet og gemmer sig i en forladt skovhytte i Oregon, samtidig med at mordene finder sted. Kriminalbetjent Jackie Nichols gennemsøger den uhyggelige hytte. Finder hun de beviser, der kan løse mordgården?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VALLOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1130095529