Vallø
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 27. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 27. november 2023

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:20  

Jordemoderen X (3:7)
Jordemoderen X (3:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Hilda og dr. Turner tager sig af en ung kvinde, hvis helbred giver hende en række udfordringer. Samtidig fører en kompliceret graviditet Nonnatus-holdet til nye opdagelser.

06:15  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (3:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (3:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Da Yngve Johansen flytter til et næs i Tana i det nordligste Norge, tror folk, han er tosset. Men Yngve har set verden. Og i tillæg har han skabt et idrætseventyr.

06:55  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Dyrenes sang - En truet lyd
Dyrenes sang - En truet lyd BBC naturprogram fra 2021. (Attenborough's Wonder of Song) I naturen kan lyde tiltrække eller bruges som våben. Men er dyr musikalske på samme måde som mennesker? Tag med David Attenborough rundt i verden, og hør nogle af naturens fineste koncerter - fra syngende gibbonaber til pukkelhvalens fascinerende melodier, fra hylende ulve til lyrefuglen, der kan imitere næsten alle lyde. En rejse, der vil ændre alt, hvad vi tror, vi ved om sang.

08:15  

Inspector Morse: Den djævelske slange
Inspector Morse: Den djævelske slange Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: The Infernal Serpent) Miljøforkæmperen Julian Dear skal holde tale på universitetet. Rygtet vil vide, at hans emne er kontroversielt, og måske er det derfor, han bliver slået ned på vej til foredragssalen. Dear dør af sine kvæstelser, og universitetslektoren Jake Normington antyder, at nogen i det akademiske miljø har villet lukke munden på ham. Men hvad var det, Dear havde at fortælle? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jake Normington: Tom Wilkinson. Instruktion: John Madden.

DR2

05:35  

Aretha Franklin: Amazing Grace
Aretha Franklin: Amazing Grace Amerikansk dokumentar fra 2018. I 1972 har souldronningen Aretha Franklin indspillet over 20 plader, vundet fem grammyer og været øverst på hitlisten 11 gange i træk. Som noget nyt beslutter hun at indspille en plade i en baptistkirke i det sydlige Los Angeles - der dokumenteres af instruktør Sidney Pollack. Først nu, 47 år efter, er filmen færdiggjort og afslører de usete og magiske optagelser af Amazing Grace, der blev det mest solgte gospelalbum nogensinde.

07:00  

Titanic i kapløb med tiden
Titanic i kapløb med tiden Fransk dokumentar fra 2020. (Titanic: Into the Heart of the Wreck) Hun er alle dybhavsudforskeres hellige gral. Siden Titanic sank i 1912, har det legendariske skib fascineret historikere og forskere. Men de seneste ekspeditioner ned i dybet har afsløret en ny trussel. Bakterier angriber vraget og fortærer hundredvis af kilo jern om dagen. Her afslører nye 3D-animationer vragets udvikling - og hvordan hun går i opløsning. Vil det legendariske skib forsvinde for altid?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And - Julelys
Sarah og And - Julelys

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Dehydreret (12)
Bamselægen - Dehydreret (12) Lou kommer ind med sin bamse, Bamselanger, som er helt svag. Den har heller ikke tisset hele dagen. Bamselægen Sandra undersøger den ud fra metoden: se, føl og lyt. De kan blandt andet se, at dens øjne ligesom er sunket lidt ind. De kommer frem til, at Bamselanger er dehydreret. Den skal indlægges og have lagt et drop for på den måde at få noget væske ind i kroppen. For at det ikke skal gøre ondt at få lagt droppet, giver de den noget "tryllecreme" på. Tryllecremen bedøver huden, så man ikke kan mærke, at man bliver stukket.

06:50  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (2)
Hey Duggee (2)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (12)
Vidundervovsen Vaffel (12)

08:25  

Mission Valhalla (7)
Mission Valhalla (7) Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:00  

Bag murene på Stockholms Slot (4:4) Hvem var kongens mormor?
Bag murene på Stockholms Slot (4:4) Hvem var kongens mormor? Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Kronprinsesse Margareta, kendt som Daisy, var gift med kronprins Gustaf Adolf. Hun var mor til fem børn og mormor til prinsesse Christina og kong Carl XVI Gustaf, men hun døde kun 38 år gammel. Hvem var hun, og hvorfor ved vi så lidt om hende?

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (176)
Antikkrejlerne med kendisser (176) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (177)
Antikkrejlerne med kendisser (177) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (14:25)
Antikkrejlerne XXVI (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (13:25)
Antikkrejlerne XXVI (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:20  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

09:30  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hr. Skægs hotel - Bageren (6)
Hr. Skægs hotel - Bageren (6) Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at rotter spiser alt? Ta' med Lille Nørd på rotteeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde en rotte, der vil tage opvasken for dem.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Skæg med bogstaver - B
Skæg med bogstaver - B Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:50  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Møllerejsning
Frank & Kastaniegaarden - Møllerejsning På Kastaniegaarden er Frank og vennerne nu så langt med delene til stokmøllen, at den skal samles for første gang. Navet, som Frank lavede modellen til og siden fik støbt, bliver finpudset og får tilpasset vingerne. Og med hjælp fra motorsamlingens kranbil bliver stokken rejst.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Møllebyg
Frank & Kastaniegaarden - Møllebyg Laden er fyldt med hø, roerne er luget for anden gang og taget på møllehuset er tækket. Nu kan Frank endelig komme i gang med at bygge på stokmøllen igen, og han har inviteret vennerne til arbejdsuge. Der skal laves vingebjælker og møllehoved, og så får en gammel skibsskrue nyt liv.

12:45  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås i Thy (10:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås i Thy (10:10) Sæson 8 (2017). Det er oktober. Nikolaj og Jørgen er taget til Thy for få ram på en speciel gås. Det er anden gang de er ude efter en kortnæbbet gås, og denne gang skal det lykkes. Men jagten kræver stor tålmodighed og koncentration i timevis, når man ligger på marken. Det kan vise sig at blive en stor udfordring for de to venner.

12:45  

Nak & Æd - en laks i Storå (9:10)
Nak & Æd - en laks i Storå (9:10) Sæson 8 (2017). Det er september, og solen skinner endelig over Danmark. Jørgen og Nikolaj er taget ud for at fange en laks. Derfor har de fået lov til at slå lejr lige ned til Storå, hvor der efter sigende skulle være gode muligheder for at få den store fisk på krogen.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (3:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Europas største teplantage ved Fal-floden i Cornwall møder Rick gartneren Jonathan Jones. I 2005 gav Tregothnan-godsets første tehøst kun 28 gram te, men forholdene er gode, og høsten er nu noget større. Til eftermiddagsteen serverer Rick friskbagt fruited tea loaf og lidt blommekompot. Rick udforsker også Charles Dickens' tid i Cornwall, og hvordan området blev en del af romanen Et juleeventyr.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (2:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (2:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Haye Farm nær Lerryn har forfatteren Raynor Winn og hendes mand en gammel æbleplantage. Her laver de cider, filtreret gennem strå, på samme måde som for hundrede år siden. Rick laver en gratin af kylling, porrer og cider til sin gamle ven John Harris, chefgartner på Tresillian House. Rick møder også en gruppe kvinder, hvis 'sea shanties' - sømandssange - hylder nogle fascinerende kvinders liv.

14:00  

Hammerslag 2017 (1)
Hammerslag 2017 (1) Hammerslag starter den nye sæson i Thy, hvor både de to hold og værten bliver blæst omkuld af det smukke Vesterhav - og ikke mindst af priserne. Først skal vi se et charmerende gammelt fiskerhus i den lille by Stenbjerg, hvorefter turen går ind i landet til en velholdt landejendom lidt uden for Thisted. Til sidst byder den populære surf-by Klitmøller på et liebhaversommerhus i første række. Og hvad koster så sådan en størrelse? Det viser sig at være en af de helt svære at gætte. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2017 (2)
Hammerslag 2017 (2) Christian Degn og Hammerslag byder i aften på tre fantastiske fjordudsigter til billig penge. Men hvor finder man så sådanne herligheder? Selvfølgelig på Mors, øen midt i Limfjorden. Den første bolig er en landejendom, hvor selv værkstedet har en pragtudsigt. Derefter et sødt lille byhus i Nykøbing Mors, og så slutter vi af med en villa med egen strand i baghaven. Og hvad koster så fjordudsigt på Mors? Gæt selv med i Hammerslag. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly
Kender Du Typen? 2019 - med baby og butterfly Hvem er det, der selv kan binde sin butterfly, men som meget hellere går med kasket? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en arkitekttegnet villa nord for København - med en pink pejsestue. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:30  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

12:53  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

12:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de brandvarme rødder fra Hot Roots kæmpe imod de halmstrå-tyggende og fugleskræmsel-klædte Bonderøvene. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Lalandias tropiske badeland og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

13:35  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:55  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

14:40  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown VII (7:10)
Fader Brown VII (7:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Mistanker opstår, da det helligste hus i Kembleford sættes i forbindelse med en letfærdig kvindes død.

16:20  

Fader Brown VII (8:10)
Fader Brown VII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Spændingerne når dødbringende niveauer, da en anarkistisk performance-teatertrup ankommer til Kembleford.

16:20  

Fader Brown VII (9:10)
Fader Brown VII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Kemblefords fugleentusiaster tager på tur, men udflugten ender tragisk, da den lokale godsejer findes kvalt.

17:05  

Jordemoderen X (5:7)
Jordemoderen X (5:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Hilda er på kursus, og søster Julienne overtager hjemmebesøgene. Da hun undersøger en gravid kvinde, bliver hun bekymret for hendes lille datter, der udviser bekymrende symptomer. Samtidig kæmper en overbeskyttende mor med at magte, at hendes teenagedatter er gravid, til jordemodereleven Nancys frustration.

DR2

17:25  

Explainer - Hvordan er livet i Gaza?
Explainer - Hvordan er livet i Gaza? ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER. Over to millioner palæstinensere er fanget i Gaza, som Israel bomber, blokerer og besætter, ifølge FN. Tusinder er døde. Mange flere er sårede. Mange børn er blandt ofrene. Og over en million mennesker har måtte flygte fra deres hjem - uden nogen steder at flygte hen.

17:35  

Explainer - Hvad er ulovligt i en krig?
Explainer - Hvad er ulovligt i en krig? ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER. Når krig kan være så brutalt, kan det være svært at forstå, at der rent faktisk er regler for, hvad krigens parter må og ikke må, men det er der. Og det giver ifølge en ekspert god mening, da alternativet kan være værre.

17:45  

Det maleriske Cornwall med Simon Reeve (2:2)
Det maleriske Cornwall med Simon Reeve (2:2) BBC dokumentarserie fra 2021. (Cornwall with Simon Reeve) Cornwall er et af de smukkeste steder i Storbritannien. Kendt for sine eksotiske strande og ikoniske dyreliv. Denne gang undersøger Simon Reeve de miljømæssige udfordringer, som Cornwall står over for. Han møder nogle af områdets dyr, som gråsælen - der er truet af havforurening. Og sammen med en gruppe frivillige renser han de kystnære farvande for fiskeredskaber, så sælerne ikke vikles ind i dem og drukner.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Othello kommer til skade
Karlas Fantalastiske Klasse - Othello kommer til skade Othello driller endnu mere end normalt. Men da han dasker til Floras bikubehoved, går hendes bier amok.

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder Dronning Kluk-kluk + Vovserne redder en strandet rødspætte

16:55  

Gurlis Jul
Gurlis Jul Gurlis jul.

17:05  

Bluey: Jul i pool
Bluey: Jul i pool

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Bamselægen Sandra og hendes ven og hjælper Portør Ole kører ud til alle slags ulykker. I dette afsnit har Esthers bamse Lily været ved at blive kvalt i en skumfidus. Bamselægen Sandra og Portør Ole må derfor hjælpe Esther med at få skumfidusen ud af Lilys hals. De lærer blandt andet Esther og Lily om luftveje og Heimlich-manøvren.

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvad ville der ske, hvis du gravede dig tværs gennem jorden? Hvorfor havde piraterne klap for øjet? Og hvor længe kan et menneske holde vejret? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

17:45  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster René, Sara og Susanne har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så bliver deltagerne sat på noget af en opgave, når de ud fra nogle få skår, skal gætte, hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Sporløs (4:5)
Sporløs (4:5) Caroline lever med en svær forladthedsfølelse. Ifølge hendes papirer blev hun efterladt under en busk udenfor et børnehjem i Thailand for 29 år siden. I mange år har hun forsøgt at lade være med at interessere sig for den biologiske mor, der gav hende væk. Men nu kan hun ikke vente længere. Hun har brug for svar på hvorfor? Mette Frisk fra Sporløs graver sig ned i sagen, og de to rejser nu sammen til Thailand for at søge efter den biologiske mor.

DR2

18:45  

Jorden rundt på skinner II (3:6) - Mexico og USA
Jorden rundt på skinner II (3:6) - Mexico og USA Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra Divisadero til Los Angeles. Denne gang starter Tony Robinson ud i Mexico, hvor han kører med det kendte tog El Chepe gennem den smukke nationalpark Kobberkløften. Derefter tager han til Suarez, der engang var stærkt forbundet med narkokarteller, inden han ankommer til grænsebyen El Paso - og slutter sin rejse af i den stjernespækkede by Los Angeles i USA.

19:35  

Filmperler: Tabte illusioner
Filmperler: Tabte illusioner Fransk drama fra 2021. (Illusions perdues) Lucien er en ung ukendt digter i 1800-tallets Frankrig. Han ønsker at skabe sin egen skæbne og forlader familiens trykkeri i sin fødeprovins for at prøve lykken i Paris. Lucien er overladt til sig selv i den berømte by. Og den unge mand opdager hurtigt, hvad der foregår bag kulisserne i en verden, der er viet til profit og forstillelse. En menneskelig komedie, hvor alt kan købes eller sælges - litterær succes og pressen, politik og følelser og i sidste ende dig selv. Medvirkende: Benjamin Voisin, Cécile de France, Vincent Lacoste m.fl. Instruktion: Xavier Giannoli.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr vil have en koala som kæledyr og bruger en spilledåse for at holde den vågen! Da Jia ikke vil indrømme, at hun er træt, lærer hun for egen regning, at man er nødt til at tage sig af sig selv for at kunne udrette sine opgaver.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25) Det gode Krabbe-navn + Flyt den eller mist den

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith, Bo og Ernst forsøger at lære et utilpasset sumpmonster, hvordan man opfører sig blandt almindelige mennesker. Men hverken sumpmonsteret eller de almindelige mennesker er helt klar til det møde.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kloden i brand (1:2) Floppenhagen
Kloden i brand (1:2) Floppenhagen Danmark havde en kæmpe chance for at redde verden fra klimakatastrofen ved COP 15 i 2009. Hvad gik galt, da Hopenhagen blev til Floppenhagen, og Danmark tabte den stort anlagte klimaaftale på gulvet? Connie Hedegaard tager os med ind bag kulisserne og fortæller om sin egen vej til klimabevågenhed, og om hvorfor det går så djævelsk langsomt, når nu vi ved, der er et problem. Hvert år samles 30.000 mennesker for at diskutere klodens klima. Det har de gjort i 30 år, og alligevel bliver vi ved med at se grafer, der går den gale vej og et stadigt vildere vejr. Hvis verdenssamfundet har fundet ud af, der er et problem, hvorfor løser vi det så ikke? Hvorfor mødes alle de mennesker til Klimatopmøde hvert år? Og vil de nogensinde kunne gå i takt i tide, inden det er for sent?

22:10  

Dødens trekant (3:6)
Dødens trekant (3:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) David forsøger at få et vidneudsagn fra Teresa og en tilståelse fra Bulger. Samtidig efterforsker Lisa, om Bulger kan være morderen. Amys søster Susan bønfalder politiet om information - mens en anonym kvinde ringer til Susan og påstår at have oplysninger om Amy.

22:50  

Dødens trekant (4:6)
Dødens trekant (4:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) Morderen fortæller Lisa, at hun må vælge, hvem hun vil redde: Susan eller Mandy? Lisas far skaffer nye oplysninger, som fører Lisa til en ukendt adresse. Her opdager hun inkriminerende informationer, som nogen vil gøre alt for at skjule.

23:30  

Alene i vildmarken Australien (9:12)
Alene i vildmarken Australien (9:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 25. Kun tre mennesker er tilbage alene i ødemarken. De aner ikke, hvor mange andre deltagere stadig er i konkurrencen, og derfor ikke, om der er én dag eller seks måneder tilbage, inden de kan rejse hjem. Michael flytter hele sin lejr til et nyt sted mere end en kilometer væk. Han satser alt i håbet om at fange en fisk, så han ikke sulter. Gina sætter spørgsmålstegn ved sin uafhængighed, mens Mike er ved at være desperat.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Hvem var Frida Kahlo?
Hvem var Frida Kahlo? Tysk dokumentar fra 2021. (Exhibition on Screen: Frida Kahlo) "Jeg maler aldrig drømme eller mareridt. Jeg maler min egen virkelighed." Alle kender Frida Kahlo, men hvem var kvinden bag de lyse farver, de store øjenbryn og blomsterkronerne? Tag med på en rejse gennem den farverige kunstners liv. Hvor hemmelighederne og symbolikken bag hendes kunst låses op - og vi får indblik i hendes dybeste følelser og ofte turbulente tilværelse.

23:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

TVR
DR1

00:25  

Carmen Curlers II (7:7)
Carmen Curlers II (7:7) Carmen Curlers er blevet kopieret og alle på fabrikken er under mistanke. Sekretæren Lis forsøger telefonisk at få fat i direktøren på Carla Curlers, men fabrikken i Italien nægter at stille hende igennem, så Axel, Frans og Marc drager mod Italien for at finde ud af, hvem den medskyldige er. Birthe gør en afslørende opdagelse og må handle hurtigt. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov Producent: Maja Dyekjær DR Drama

01:25  

Fader Brown VII (5:10)
Fader Brown VII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown og Mallory forsvinder, og nu er det op til resten af slænget at redde dem fra en temmelig hævngerrig mand.

02:10  

Taggart: En gammel flamme
Taggart: En gammel flamme Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: Trust) Ved en reception løber Matt Burke ind i en gammel flamme, som han ikke har set i 23 år. Faktisk var Kathy Moffat og Burke forlovet, da Kathy fik kolde fødder få dage før deres bryllup. Burkes møde med Kathy får de gamle følelser til at blusse op. Men samtidig må den garvede strømer efterforske en række brutale mord, og noget tyder tilmed på, at Kathy er indblandet i sagen. Matt Burke: Alex Norton. Kathy Moffat: Phyllis Logan. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Ian Madden.

02:55  

Rick Steins elskede Cornwall III (1:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (1:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick er vendt tilbage til sine forældres gamle hus på Cornwalls Atlanterhavskyst. Her opstod hans kærlighed til fisk og skaldyr. Med friske muslinger tager han hjem til Padstow, hvor han laver en lækker skaldyrsomelet til morgenmad. Han tager med sønnen Jack til Bodmin Moor og fortæller spøgelseshistorier. Med hjemmelavet gedeost fra en gedeopdrætter, indvier Rick seerne i en metode til at lave perfekte oste-souffléer.

02:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

03:20  

Antikkrejlerne XXVI (12:25)
Antikkrejlerne XXVI (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:00  

En seriemorder banker på
En seriemorder banker på Australsk dokumentarserie fra 2020. (Night Caller) Frifindelsen af John Button sætter spot på korruption i politiet. Man opretter en undersøgelseskommission og finder i arkivet stribevis af forbrydelser, som Cooke har tilstået i detaljer. Daryl Beamish frikendes for mordet på Jillian Brewer. Men Cookes forbrydelser fortsætter med at påvirke Perth, der aldrig bliver den samme by igen.

00:50  

UFO: De tophemmelige rapporter (3:6)
UFO: De tophemmelige rapporter (3:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Mønsteret afsløret Data viser, at Nimitz-hændelsen ikke var enestående. Listen vokser over militære øjenvidner, der beskriver mærkelige og truende uidentificerede fartøjer i amerikansk luftrum. Radaroperatøren Kevin Day giver Elizondo og holdet koordinaterne, hvor ufoerne er blevet observeret ved Baja California. Men det er ikke sted, hvor besøgende har adgang.

01:30  

UFO: De tophemmelige rapporter (4:6)
UFO: De tophemmelige rapporter (4:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Elizondo og holdet mødes med den unge jagerpilot Ryan Graves, som har observeret ufoer over Atlanterhavet i 2015. Det fører dem til to andre militære øjenvidner, som risikerer deres karrierer ved at fortælle om en masseobservation ikke langt fra Washington D.C. af ufoer, der kan følge efter skibe og mennesker. Og Graves kan fortælle mange flere detaljer om to videoer kaldet "Go Fast" og "Gimbal".

02:10  

Troldspejlet special - Troldspejlet ødelægger julen
Troldspejlet special - Troldspejlet ødelægger julen Julen er smuk, men har selvfølgelig en skøn skyggeside. Jakob Stegelmann gør sit bedste for at spolere juleidyllen med groteske julemænd, øksemordere og gamle gniere.

02:45  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

03:05  

Nazisternes vej til magten III (3:3)
Nazisternes vej til magten III (3:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I slutningen af april 1945 er den krig, Hitler startede, gået helt galt. Det meste af Tyskland er besat af allierede styrker, og der står to millioner sovjetiske soldater knap to kilometer fra Hitlers skjulested. Nazisternes regime er ved at gå i opløsning, og der er kun de allermest loyale tilbage. Propagandaminister Joseph Goebbels er en af de sidste, der tror fuldt og fast på Hitler.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VALLOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1124011429