Vallø
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: tirsdag d. 19. september 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: tirsdag d. 19. september 2023

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Timian, tonic og tomater II (6:8)
Timian, tonic og tomater II (6:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er Leila Lindholm, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina laver pad thai, mens Sandra holder risotto-skole. Lisa kaster sig over en svensk klassiker - gubbröra, en ret af hakket ansjos.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

De særligt farlige II (2:3) På fri fod
De særligt farlige II (2:3) På fri fod Jubas skal i retten, hvor en dommer skal vurdere, om han er klar til at få lempet sin dom. Efter 7 år på Kofoedsminde skal Jan HC flytte til et åbent bosted i Randers. 26-årige Zacharias har siddet bag hegnet, siden han var 19, på den hårdeste domstype, man kan få, og hans mor Heidi kæmper for at få ændret hans dom.

07:50  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden Konfekturevirksomheden Bælg er udfordret. For én ting er at sælge, noget andet er at få kunderne til at genbestille. Anne Stampe sætter ambitiøse mål med Take Charge, der sælger ladeløsninger til elbiler. Men stifterne, Christian og Thomas, indfrier ét af målene lidt for godt.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:15  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Allergisk reaktion (7)
Bamselægen - Allergisk reaktion (7) Hectors bamse Carl Langsom har fået udslæt, og derfor har han ringet efter Bamselancen. Ved ankomsten til Bamselægens hospital må Sandra handle hurtigt, da Carl Langsoms tunge og læber er hævet op. Udslættet er begyndelsen på en alvorlig allergisk reaktion. Carl Langsom skal have en EpiPen, og det skal gå stærkt. Bagefter indlægges Carl Langsom, og der kommer ro på igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (10)
Hey Duggee (10)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (8)
Vidundervovsen Vaffel (8)

08:25  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Kunstig intelligens: Krig uden blod?
Kunstig intelligens: Krig uden blod? Hvordan kommer kunstig intelligens til at revolutionere krigsførelse? I dette afsnit har vi fokus på robotter i krig. Danmarks bedste eksperter giver deres bud på, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde for fremtidens krige. Vært: Tobias Hansen.

09:15  

Husdrømme X (6:10)
Husdrømme X (6:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Mea og Bruno har besluttet sig for at opgive alt til fordel for en stor drøm med små dimensioner. De vil væk fra karrieren, villaen og livet i Danmark. De har besluttet sig for at forenkle hverdagen og bygge det mindst mulige hus til familien - på et område af Brunos mors gård i Skåne. Naturlige materialer, genbrug og et lille CO2-fodaftryk er en selvfølge - spørgsmålet er bare, hvordan deres inspiration fra japanske tiny houses kan passe ind på gården?

09:15  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 3:5 - Spørger du mig på kamera, om jeg har rejs
Curlingklubben på sabbatårsrejse 3:5 - Spørger du mig på kamera, om jeg har rejs Curlingklubben skal passe PTSD-elefanter og besøge Bangkoks svar på Istedgade - hvor der er "pussy razorblade" på menuen. Og så skal vi finde ud af, hvor stor sandsynligheden er for sprutteskid, efter Maria og Christian har spist street food, der "lugter lidt off"...

09:15  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 4:5 - Det her er en Nicklas Bendtner-ferie
Curlingklubben på sabbatårsrejse 4:5 - Det her er en Nicklas Bendtner-ferie Maria og Christian skal have det lidt ekstra lækkert, for i Thailand kan man nemlig komme en del længere for pengene end derhjemme. Kan Curlingklubben tæmme en ATV? Hvad har thaimassage og rørt frikadellefars til fælles? Og er det her en backpacker-ferie eller i virkeligheden mere en Nicklas Bendtner-ferie?

10:15  

Dage i haven (1:9)
Dage i haven (1:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) Det er tid til at flytte til den nye gård. Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt drømmer om storslåede, fremtidige projekter. Gartneren John Taylor anlægger et bed, der skal lyndyrkes, og kokken Tareq Taylor laver mad på spiselige urter, som han har fundet i haven. Indretningsarkitekten Malin Persson bygger tagvinduer, som kaster farve over sæsonens første større projekt.

10:35  

Min have III (1:8)
Min have III (1:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) I smukke Hommersåk har haveejeren Britt netop fået drivhus. Her har hun for første gang sået, og vi er med, når hun laver bede og et vandspejl. Hendes mand, Karl, kløver sten og bygger en stentrappe i haven. Gartneren Steinar giver os et lynkursus i såning.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (17:25)
Antikkrejlerne XXIV (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:30  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (7)
Cirkusliv i savsmuld (7) Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:25  

Skæg med bogstaver - R
Skæg med bogstaver - R Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet R, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han ris på si

11:45  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: I skoven med hest
Bonderøven 2020: I skoven med hest Ved hjælp af et smart trick står Frank allerede nu med de flotteste sprøde og røde rabarber. Og så skal han i skoven på gammeldags maner. Han skal nemlig hente træ til sin mølle med hjælp fra hesten Solveig.

12:45  

Nak & Æd - en muntjac i England
Nak & Æd - en muntjac i England Sæson 4 (2013). Det er februar, og Jørgen og Nikolaj er hoppet på Englandsfærgen på et vikingetogt for at hjælpe vores oversøiske venner. Missionen går ud på at skyde en muntjac! Muntjacen er en invasiv og aggressiv hjorteart, som er "Most Wanted" i England, fordi den æder og ødelægger alt, hvad den kan komme i nærheden af. Derfor gør Jørgen, hvad han kan for at bekæmpe en muntjac, som selvfølgelig skal ende i Nikolajs kødgryder. Sendt første gang 30.10.13

13:25  

I hus til halsen (7:8)
I hus til halsen (7:8) Camilla (32) og Martin (35) er skilt, men selv om samarbejdet er godt, så er økonomien skidt, for de kan ikke få deres fælles hus solgt. Heldigvis står venner, familie og de tre eksperter klar til at hjælpe med både at rive ned og bygge op. Designer Søren Vester tryller med en 90'er reol, tømrer Dennis Salomonsen snedkererer en hyggekrog i køkkenet og ejendomsmægler Line Frank har en decideret lorteopgave til Søren.

13:25  

I hus til halsen X (8:8)
I hus til halsen X (8:8) Jeanne (66) har ikke råd til at bo i sit hus. Hun har kun 1.500 kr. at leve for om måneden, og snart er der ikke engang råd til at tænde for varmen. Jeanne har hårdt brug for hjælp. Så familien griber motorsav og maling, og vennerne fra dans tager det grove værktøj frem. Designer Søren Vester kæmper med en radiator, der står i vejen for hans New Yorker-skydedør og tømrer Dennis Salomonsen bygger en sofa af gamle bordplader.

14:25  

Kender Du Typen? 2015 (14)
Kender Du Typen? 2015 (14) "Kender Du Typen?" besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

12:25  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:51  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

12:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:25  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

13:55  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:05  

Onkel Rejes fede sommerferie (8)
Onkel Rejes fede sommerferie (8) Onkel Reje er i fuld gang med forberedelserne til at blive far. Men inden han ved af det, er det nyheden om Moses Hansen Hansens dødsensfarlige Dødsdrome, der tager opmærksomheden. For Onkel Reje mener godt, at man kan køre på motorcykel, selvom man er gravid. Desværre for ham er de børnehadende naboer Didrik og Skidrik også dukket op ved Dødsdromen og de har planer om at udnytte situation til én gang for alle at tilintetgøre Onkel Reje.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:40  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (23)
Mord med dr. Blake (23) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

15:10  

Mord med dr. Blake (24)
Mord med dr. Blake (24) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

16:10  

Mord med dr. Blake (25)
Mord med dr. Blake (25) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

17:05  

Jordemoderen V (9:10)
Jordemoderen V (9:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) P-pillen bliver snart lanceret, men det er ikke alle doktor Turners kolleger, der deler hans begejstring over det nye præventionsmiddel. Samtidig trues Poplar af en voldsom storm, netop som Phyllis Crane bliver kaldt ud for at hjælpe en nybagt mor i nød.

DR2

17:30  

Hvorfor er Ludwig ikke konge? (1:4)
Hvorfor er Ludwig ikke konge? (1:4) Ludwig af Rosenborg har blåt blod i årerne, og egentlig kunne han have været prins. Hans oldefar var Arveprins Knud og han stod til at arve tronen efter sin bror Frederik IX. Men i stedet tabte han det hele kongerige. Hvorfor gjorde han ikke modstand? Hvorfor kæmpede han ikke for Ludwig og resten af sin familie? Hvordan endte spørgsmålet om tronfølgen som valgtema, var det spin og blev Ludwigs familie brugt som brik i et større spil?

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Hjemme hos Styf
Karlas Fantalastiske Klasse - Hjemme hos Styf Karla, Tetra og Ib skal hjem til Styf, der bor i en ufo. Det er så underligt, at de helst vil være fri.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en sød borgmester + Vovserne redder et tryllenummer

16:54  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne? Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:10  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:19  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

17:25  

Trex
Trex Trex har fået tandpine, så Simon må tage med sin gigantiske dinosaur til byens eneste dyrlæge Hugo. Da dyrlægen finder et hul i Trex' tand, ender det med, at det ikke bare er Trex, der har ondt.

17:30  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

17:51  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

DR1

18:00  

Antikduellen (4:12)
Antikduellen (4:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Casper Svejstrup, der har butikken Krejlerbixen i Nykøbing Mors, eller Rikke Fog, der kommer fra Kildevang Antik ved Næstved, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Ebeltoft, Ribe og Skjern. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste tøjdesigner (4:6)
Danmarks næste tøjdesigner (4:6) Otte designere kæmper fortsat om at nå helt til finalen, hvor nogle af tøjbranchens største butikker og brands sidder klar til at få fingrene i deres designs. I denne uge skal de finde noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt frem, når der skal designes bryllupstøj. Men inden de når så langt, vil Søren og Anja teste deres samarbejdsevner, når de sammen to og to skal designe et fælles bud på en sort cocktailkjole - og det er ikke alle, der er lige gode til gruppearbejde. Får det indvirkning på, hvem der bliver stemt ud af konkurrencen?

DR2

18:00  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (1) I år 1900 kæmper Kristine for sine børns liv i Randers. På fem år har hun født fire børn, hendes mand drikker, og pengene rækker ikke. Sidste udvej er at skrive til Christian 10. og bede om hjælp. 120 år senere tager Camilla af Rosenborg til Randers for at finde Kristines efterkommere - fik hun reddet børnene fra det usle liv i fattigdom? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

18:30  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (4:4) Ikonet
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (4:4) Ikonet Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) I slutningen af 1950'erne er Marilyn en superstjerne. I hit-filmen 'Ingen er fuldkommen' spiller hun rollen som dum blondine med perfekt komisk timing. Hun hænger ud med Frank Sinatra og Kennedy-brødrene. Men efter to spontane aborter, som pressen dækker intenst, er privatlivet en udfordring. Forholdet til ægtemanden Arthur Miller er konfliktfyldt. Og hun kæmper stadig for anerkendelse og uafhængighed i en mandschauvinistisk branche.

19:15  

Forunderlige fyrtårne (3:3) Fastnet Rock
Forunderlige fyrtårne (3:3) Fastnet Rock Britisk dokumentarserie fra 2021. (Secret Life of the Lighthouse) Det femte århundrede, Irland. Munken Dubhán tænder bål ved Wexford, så både kan finde sikkert ind til land. I 1500 år har der været lys her. I 1848 er der behov for et nyt fyr, der skal beskytte den værdifulde transatlantiske søfart. George Halpin kaster sig over udfordringen. Men forholdene er forfærdelige på Fastnet Rock, en lille forreven klippeø 13 km ude i havet syd for Irland - og ingeniørerne får store problemer.

20:00  

Uforglemt: Liget i skorstenen (3:3)
Uforglemt: Liget i skorstenen (3:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Unforgotten) Sunny og Jess kommer nærmere sandheden om, hvad der skete den nat, Precious blev myrdet - men en chokerende opdagelse vender op og ned på sagen. De mistænkte må beslutte sig for, om de skal blive ved med at flygte fra sandheden - eller se den i øjnene.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da en vild kanin bliver væk, må Petronix få tage den tilbage fra den tyvagtige Cirkusdirektør, som vil bruge den i sit talentløse trylleshow.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (18)
Svampebob Firkant VIII (18) Gratis prøver + Hjem, kære murbrokker

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Dracula udfordrer Edith til endnu en prank-krig. Og denne gang har han tænkt sig at vinde. Men Edith samler et hold af spøgelsesvenner og giver Dracula kamp til stregen.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:55  

Mord i skærgården: Esther
Mord i skærgården: Esther Svensk krimiserie fra 2023. (Morden i Sandhamn: Esther) To skeletter bliver fundet i en jordkælder. Det viser sig at være resterne af to unge, der forsvandt fra en lejr for 30 år siden. Nu kaldes alle, der deltog i lejren, ind til afhøring - deriblandt Henrik, Gisela og Nora.

23:25  

Next Level Chef II (14:15) Finalen - del 1
Next Level Chef II (14:15) Finalen - del 1 Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Finalen er i gang, og hver kok skal vælge to æsker, som repræsenterer en amerikansk stat og statens lokale ingredienser. Deltagerne skal skabe en ret, der til perfektion fusionerer statens identitet og ingredienser. Hvem kan lave en uforglemmelig og nytænkende smagsoplevelse?

DR2

21:30  

Hvad siger din stil? - Alt var for meget i 80'erne
Hvad siger din stil? - Alt var for meget i 80'erne Kvinder med kæmpe skulderpuder og mænd med make-up. 80'erne var både penge og power, men også fitness og det androgyne look. Musiker Lucky Lo elsker 80'erne og er meget inspireret af bl.a. Top Gun i sin stil. Men hvor finder vi egentlig spor af 80'erne i vores garderober, som også er moderne i dag?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Galathea - en flig af livets gåde
Galathea - en flig af livets gåde Dansk Dokumentar fra 2022 I 1950-1952 lancerer Danmark sin hidtil største og dyreste videnskabelige ekspedition: Galathea Ekspeditionen. Formålet er at udforske dybhavet - et sted, der indtil da har været fuldstændig ukendt for mennesket. Ombord er en besætning, for hvem rejsen bliver et livsvarigt eventyr - men også for et besætningsmedlem bliver skæbnesvangert. Som de første i historien fisker de nede på 11.000 meter for at undersøge, om der findes liv på de største dybder. Gennem besætningens erindringer genlever vi den mindeværdige ekspedition, fiskeriet i Marianergraven og de personlige omkostninger undervejs.

23:05  

Iran i hjertet (1:4)
Iran i hjertet (1:4) Musikeren Melodi er i fuld gang med sin karriere og skal spille på Roskilde Festival. Men drabet på en ung kvinde i Iran vender hendes verden på hovedet. Karo er fremadstormende designer og skal snart lancere sin nye kollektion. Hvordan forener man livet som kunstner i Danmark og støtten til frihedskampen i Iran?

23:35  

Tavshedens rige - mordet på Khashoggi
Tavshedens rige - mordet på Khashoggi Amerikansk dokumentar fra 2020. (Kingdom of Silence) Den 2. oktober 2018 gik journalist Jamal Khashoggi ind på det saudiarabiske konsulat i Istanbul. Han kom aldrig ud i live. Her dykker vi ned i Khashoggis liv, arbejde og bestialske mord. Og undersøger hans forbindelser til mellemøstlige jihadister og den saudiarabiske kronprins Mohammed bin Salman.

TVR
DR1

00:10  

Insurgent
Insurgent Amerikansk actionthriller fra 2015. I et futuristisk og dystopisk Chicago er teenagerne Tris og Four på flugt fra Jeanine, den magthungrende leder af Intelligentsia-fraktionen. Efter Tris' familie og venner er blevet brutalt dræbt, plages hun af skyldfølelse. I et kapløb mod tiden prøver hun at afdække sine forældres hemmelighed - årsagen til, at Jeanine vil gøre alt for at fange Tris. Medvirkende: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, m.fl. Instruktion: Robert Schwentke.

02:00  

Taggart: Pensionatet
Taggart: Pensionatet Skotsk krimi fra 2002. (Taggart: Halfway House) En ung studerende findes skudt i en park. Jagten på hans morder bringer Taggartholdet til et pensionat for folk med sociale problemer, hvor den unge mand havde boet siden sine forældres død. Noget tyder på, at morderen skal findes blandt pensionatets beboere eller ansatte, men Burke og hans folk har ikke mange spor at gå efter. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

02:50  

Antikkrejlerne XXIV (15:25)
Antikkrejlerne XXIV (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Husdrømme X (5:10)
Husdrømme X (5:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Tryllekunstneren Henrik og hans kone Maria har købt deres gamle barndomshjem i Saltsjöbaden, og nu drømmer hele familien om at forvandle det beskedne 1960'er-hus til en hvid funkisdrøm med en spektakulær udsigt. Men at skabe noget nyt i et historisk kvarter som Saltsjöbaden er sværere, end de havde forestillet sig. Heldigvis kan Henriks gamle kammerat fra folkeskolen stadig et par tricks.

DR2

01:10  

VISION - Simon Kvamm
VISION - Simon Kvamm Simon Kvamm kaster sig ud i nye vilde projekter for konstant at udfordre sig selv og skubbe til grænserne. Også selv om det indebærer en konstant risiko for at fejle. Simon Kvamm har gennem mere end 20 år været en af landets mest fremtrædende personligheder i dansk musik og TV. Efter gigantiske succeser med bandet Nephew og som en del af Drengene fra Angora, har han oplevet at miste inspirationen og følt sig kaldet til at opsøge nye kunstneriske udfordringer. I Hugorm, X Factor og GURU afsøger han mulighederne for at blande komik, dramatik og musik.

01:40  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (1:7)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (1:7) Amerikansk dokumentarserie 2018. (Eli Roth's History of Horror) Zombier er det 21. århundredes monstre. De er overalt og kommer i et utal af former; hurtige zombier, langsomme zombier, komiske zombier og teenzombier. Hvordan er vi kommet hertil? Og hvad udløste zombiefeberen?

02:20  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (1:8) Familien
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (1:8) Familien Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) Komedieserier en halv times magi og afslapning efter en hård arbejdsdag. Især serier om familier afspejler, hvordan amerikanernes syn på kønsroller og ægteskab har ændret sig i løbet af årtierne. Fra 'I Love Lucy' i 1950'erne over 'All in the Family' i 70'erne til 'Cosby & Co.' og 'Rosanne' i 80'erne og 90'erne afslører disser serier, hvordan der i dag er blevet mere plads i USA til en 'Modern Family'.

03:00  

Spionen III (3:8)
Spionen III (3:8) Tysk thrillerserie fra 2020. (Deutschland 89) Martins tvinges til at se sin fortid i øjnene, da han presses til det yderste af en gruppe formodede terrorister. Lenora sætter kurs mod Frankfurt sammen med den rumænske Securitate-agent Grigore. Mens Schweppenstette forsøger at vænne sig til livet som en gift mand.

03:50  

Spionen III (4:8)
Spionen III (4:8) Tysk thrillerserie fra 2020. (Deutschland 89) I Frankfurt befinder Martin sig pludselig midt i forberedelserne til et stort terrorangreb. Det går op for ham, at han er kommet til at udsætte Max og Lenore for stor fare. Desperat forsøger han at forhindre, at bomben springer, da han løber ind i sin tante, Lenora.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, VALLOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0917223446