Vallø
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 3. december 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 3. december 2022

DR1

05:30  

På vildspor i ødemarken (1:6)
På vildspor i ødemarken (1:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Lars Monsen skal endnu en gang forsøge at overleve i ødemarken - men denne gang ikke alene. Hvem gæsten er, ved han først, når han tager bindet fra øjnene, og turen er i gang.

06:30  

På vildspor i ødemarken (2:6)
På vildspor i ødemarken (2:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Overlevelse i barsk natur er ikke Sandra Lyngs stærkeste side. Men livet har budt på andre udfordringer, som hun drager nytte af, når hun tager med på tur.

07:30  

Julehjertets hemmelighed (2:24)
Julehjertets hemmelighed (2:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (2:24) Det er Karens 13-års fødselsdag og hun træder nu ind i de voksnes rækker og kan ikke længere se sin nisseven Rumle. Herregårdsdatteren Marie Louise ankommer fra storbyen, fyldt med moderne ideer. Men hendes far Erik har andre planer og vil have hun skal mødes med nabogårdens Aage af Jungshoved for at tale om ægteskab. Den skumle Lars Ravn er måske ikke så skummel alligevel. Han tilbyder at hjælpe Karen med at kunne se Rumle igen, ved hjælp af et julehjertesmykke. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Hvorfor kan du lide din yndlingssang?
Hvorfor kan du lide din yndlingssang? Hvorfor hører du helst Beyoncé, når din bror kan lide Bach og din mor elsker dødsmetal? Det er ikke nødvendigvis noget, du helt selv har bestemt. Svaret afhænger både af din rolle i folkeskolen, hvad du har hørt i bilradioen - og mange andre ting, du ikke selv bestemmer over.

08:25  

Miss Marple: Hvorfor spurgte de ikke Evans?
Miss Marple: Hvorfor spurgte de ikke Evans? Engelsk krimi fra 2009. (Agatha Christie's Marple: Why Didn't They Ask Evans?) Den unge Bobby Attfield er den eneste, der hører en døende mands gådefulde sidste ord. Bobby er fast besluttet på at løse gåden og indgår en umage alliance med den smukke overklassepige Frankie og miss Marple, der er på besøg hos familien. Da nogen forsøger at tage livet af Bobby, står det klart, at der er en morder på spil, og en række spor fører trioen til Castle Savage og dets sære beboere. Miss Marple: Julia McKenzie. Peters: Warren Clarke. Moira Nicholson: Natalie Dormer. Alec Nicholson: Rik Mayall. Instruktion: Nicholas Renton.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Til gudstjeneste: Adventstidens håb - Anders Laugesen
Til gudstjeneste: Adventstidens håb - Anders Laugesen I decembermørket venter vi - på lyset der skal komme, og mørket der skal vige. Adventstiden er som en pilgrimsvandring mod julen. For Anders Laugesen er det en livslang pilgrimsvandring at drage ind i troens univers. En rejse der startede allerede, da han var 15 - og siden blev hans levevej. Og for Anders fortsætter rejsen, når han uge efter uge besøger mennesker, der er optaget af og lever med troen.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - siger godnat til en gris
Hunden Ib - siger godnat til en gris

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken?

06:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:10  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

06:20  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (3:24)
Sebastians Jul (3:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. Sebastian mangler smør, så han går i stalden og malker en ko, og kærner smøret, Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (3:24)
Ramajetternes Jul (3:24) Sus og Øvst følger computertyvens spor til Østrig. Vil det lykkes for dem at finde julemandens uundværlige computer, og kan Kristians niece Selma styre lufthavnen, mens Kristian er på Grønland?

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Kender du Emil - ham der laver så mange skarnstreger, at kun hans mor kan holde af ham? Hvis ikke, kan du her få historien om, hvordan han hejsede lille Ida op i flagstangen, og hvordan han sad fast i suppeterrinen og måtte til doktoren og alligevel tjente 5 øre, og mange, mange flere historier om den forfærdelige knægt. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk/tysk film fra 1971.

 
DR1

10:00  

I hjernen på stjernen - Jacob Risgaard (2:5)
I hjernen på stjernen - Jacob Risgaard (2:5) Den psykologiske manipulator Jan Hellesøe og tv-værten Josefine Høgh vil over to dage presse iværksætter Jacob Risgaard det yderste, gennem samtale og nøje konstruerede eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live. Jacob bliver for alvor rørt, da han møder seks mennesker for første gang, hvis liv han har haft altafgørende indflydelse på.

11:00  

Versus (5)
Versus (5) Curling med gokarts, Klodsmajor med hovedet nedad og fodbold med fjernstyrede biler. Det er ikke hverdagskost for de fleste, men alligevel netop hvad nogle af aftenens duellanter skal dyste i. I programmet er det blandt andet racerkører Noah Watt, Oda Omvendt fra Ramasjang og tre fodboldspillere fra FC Nordsjælland, der skal i ilden. Desuden skal to finskytter prøve at få ram på 10 CS:GO-spillere, mens der i studiet er kamp mellem en roer og en VVS'er og mellem en klatrer og en rekordindehaver i mælkekassestabling.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid
Kvinder bag kameraet (12:14) Afsløring, erindringer og tid Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan viser dygtige filminstruktører afsløringer? Lisa Joy bruger kameraet hurtigt i Westworld, mens Lynne Ramsay langsomt overrasker i Undervejs. Film kan også være en slags hukommelse. F.eks. viser Petra Costas dokumentar Elena og Mary Lamberts Ondskabens kirkegård to forskellige måder at mindes. Alice Guy-Blanché og Chantal Akerman viser tidens gang i film, mens dokumentar og fiktion benytter sig af realtid og levetid.

11:00  

Apokalypse: Stalin (1:3)
Apokalypse: Stalin (1:3) Fransk dokumentar fra 2014. (Apocalypse: Stalin) Bolsjevik, professionel revolutionær, gangster, terrorist og massermorder. Den sovjetiske diktator Josef Stalin (1878-1953) spiller en afgørende rolle i verdenshistorien i det 20. århundrede. Men hvem er 'Manden af stål', som formår at stige til tops i magthierarkiet ved hjælp af terror, intriger og propaganda, og som efter sejren over det nazistiske Tyskland bliver både den mest frygtede og den mest beundrede mand i verden?

11:50  

Apokalypse: Stalin (2:3)
Apokalypse: Stalin (2:3) Fransk dokumentar fra 2014. (Apocalypse: Stalin) Bolsjevik, professionel revolutionær, gangster, terrorist og massermorder. Den sovjetiske diktator Josef Stalin (1878-1953) spiller en afgørende rolle i verdenshistorien i det 20. århundrede. Men hvem er 'Manden af stål', som formår at stige til tops i magthierarkiet ved hjælp af terror, intriger og propaganda, og som efter sejren over det nazistiske Tyskland bliver både den mest frygtede og den mest beundrede mand i verden?

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie II (3)
Kasper og Sofie II (3) En tryllekunstner på besøg i børnehaven. Kasper bliver fascineret af tricksene, og han vil gerne lære et selv. Men magiske tricks kræver masser af træning og tålmodighed. Vil det lykkes Kasper og Sofie at lære tricks, som de kan vise til deres familier?

10:40  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

11:00  

Alfons Åberg (9)
Alfons Åberg (9) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Line lærer Mor Muh at danse ballet mens Kragen ser skræmt til.

11:20  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:35  

Pax' jordiske eventyr (7:10)
Pax' jordiske eventyr (7:10) Den skøre Pax lander på den fremmed planet jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax forsøger at leve som en zebra, bliver trampet ned af lemurer, og forsøger at pumpe Den sure dame fuld af kaffe. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer
Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer Hesten Pilippa er begyndt at bide i låger og hegn, og Frank giver træværket en tur med peberkværnen for at få hende til at holde op. Hvad fatter gør er altid det rigtige ifølge H.C Andersen, men i stedet for en poser rådne æbler, så kommer Frank hjem med en vognfuld rådne vinduer.

12:45  

Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej
Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej Et kort udklip fra Danmark. Jørgen og Nikolaj skal på jagt efter en aborre og deres hjælper har fuldstændig meget moderne grej med til at hjælpe dem.

12:55  

Lewis: De nemeiske løver
Lewis: De nemeiske løver Engelsk krimi fra 2014. (Lewis: The Lions of Nemea) En kvindelig studerende fiskes op af Oxfords kanal. Retsmedicineren Laura Hobson kan fortælle, at den unge kvinde er blevet dræbt af knivstik, og Lewis og Hathaway går på jagt efter hendes morder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Laughland.

14:25  

Dommer John Deed (11)
Dommer John Deed (11) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) John Deeds fjender i advokatstanden rotter sig sammen for at skubbe både ham og Jo Mills ud i kulden. Sir Monty Everard overtager sagen mod den politisk donator James Brooklands, der har kørt en mor og to børn ihjel. Da han idømmer Brooklands en mild straf, beskylder Deed ham i al offentlighed for at være korrupt. Sir Monty giver igen - og det går ud over Jo.

DR2

12:45  

Apokalypse: Stalin (3:3)
Apokalypse: Stalin (3:3) Fransk dokumentar fra 2014. (Apocalypse: Stalin) Bolsjevik, professionel revolutionær, gangster, terrorist og massermorder. Den sovjetiske diktator Josef Stalin (1878-1953) spiller en afgørende rolle i verdenshistorien i det 20. århundrede. Men hvem er 'Manden af stål', som formår at stige til tops i magthierarkiet ved hjælp af terror, intriger og propaganda, og som efter sejren over det nazistiske Tyskland bliver både den mest frygtede og den mest beundrede mand i verden?

13:40  

Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder
Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I oktober 1944 trækker Hitler sine tropper tilbage mod Sturmbock-forsvarslinjen, og Stalin iværksætter en stor offensiv. Tyskerne benytter den brændte jords taktik under deres videre tilbagetrækning til Lyngenlinjen i Norge. Alligevel fortsætter Hitlers storhedsvanvid, og krigsfangerne på hans byggeprojekter dør på stribe eller bliver kannibaler. I 1945 er Arktis raseret, og de allierede begynder at undersøge nazisternes krigsforbrydelser.

14:35  

Apokalypse - løkken strammes (5:6)
Apokalypse - løkken strammes (5:6) Fransk dokumentarserie fra 2009. (Apocalypse) I slutningen af 1942 rasede kampene i Stalingrad stadig, men general Zjukovs knibtangsmanøvre tvang den 1. februar 1943 general von Paulus til at trodse Hitlers udtrykkelige ordre og overgive sig selv og resterne af den 6. Arme. Den tyske hær var blevet slået af "undermenneskene" fra Den røde Hær, og den tyske Wehrmacht overvandt aldrig dette slag. Hæren forsøgte sig forgæves med en sidste storstilet offensiv, der i juli 1943 førte til slaget ved Kursk, historiens største panserslag. I Nordafrika lykkes det general Montgomery at stoppe Rommels ørkenrotter ved El Alamein. Samtidig invaderede de allierede Sicilien og begyndte at kæmpe sig op gennem Italien. I Frankrig gik de tyske tropper ind i den 'Frie zone', og de jøder, som det var lykkedes at komme i sikkerhed, gik en frygtelig skæbne i møde.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Stine tager sine veninder med til Kaspers træhytte, selvom hun lovede ikke at vise den til nogen. Det skulle hun aldrig have gjort.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

12:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:55  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:45  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

DR1

16:00  

Kong Charles III - Manden og monarken
Kong Charles III - Manden og monarken Britisk dokumentar fra 2022. (Charles - The Monarch and the Man) Fra det øjeblik han blev født i 1948, har kameraerne fulgt ham tæt. Prinsen af Wales har haft hele sit liv til at forberede sig til rollen som Storbritanniens næste konge. Arkivmaterialet om Charles III er varieret og fuld af detaljer. Forfatteren Jonathan Dimbleby undersøger, hvordan Charles III har søgt at definere sig selv og giver et bud på, hvilken slags konge han mon bliver.

17:00  

Partners in Crime: Den hemmelige modstander (1:3)
Partners in Crime: Den hemmelige modstander (1:3) Engelsk krimi-miniserie fra 2015. (Partners in Crime) Ægteparret Tommy og Tuppence er på vej fra Paris til London med toget, da de hvivles ind i et spionmysterium. En kvinde forsvinder fra toget, men hun efterlader en notesbog, som Tuppence ikke kan dy sig for at kigge i. Året er 1952. Der er kold krig mellem Øst og Vest, og notesbogen sætter Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder.

DR2

15:25  

Apokalypse - helvedet (6:6)
Apokalypse - helvedet (6:6) Fransk dokumentarserie fra 2009. (Apocalypse) I 1944 kæmper de allierede sig vej gennem Italien, men møder hård tysk modstand ved Monte Cassino. Med landgangen på Normandiets kyst på D-dagen den 6. juni 1944 åbner de allierede endelig den anden front i Europa, som Stalin har tryglet om i årevis. Hitler samler Wehrmachts sidste kræfter og forsøger at stoppe den allierede fremrykning mod Tyskland ved Ardennerne, men forgæves. Den røde Hær rykker frem fra øst, og løkken strammes om Det tredje Rige. Hitler søger sammen med sine nærmeste medarbejdere tilflugt i en bunker i Berlin og begår selvmord kort før det sidste afgørende slag om byen. Efter den tyske kapitulation i Europa fra den 5. til den 8. maj 1945 raser kampene stadig i Stillehavet. For at tvinge det japanske kejserrige til kapitulation og for at undgå en blodig og udmarvende krig på japansk jord, beslutter den amerikanske præsident Truman den 6. og 9. august 1945 at kaste atombomberne over Hiroshima og Nagasaki.

16:25  

Kulturelt: Dansen med racisme
Kulturelt: Dansen med racisme Balletdanserne i Det Kongelige Teaters opsætning af 'Othello' skulle i disse dage have fejet over scenegulvet. Men tidligere i år blev forestillingen pludselig pillet af plakaten. Det er bare et ud af tre eksempler på balletforestillinger, der på det seneste er blevet aflyst eller ændret på grund af racistiske stereotyper. Vi spørger balletmester Nikolaj Hübbe, solodanser Astrid Elbo og balletkritiker Monna Dithmer om tidsånden har afsløret balletten som en racistisk kunstform?

16:55  

Klostrets mørke hemmeligheder (3:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (3:4) Mens Moder Theresa bliver hyldet af det katolske samfund, fortæller tidligere søstre, hvordan flere ældre nonner udsættes for tvang og overgreb indenfor klostermurene.

17:25  

De ubesejrede
De ubesejrede Amerikansk western fra 1969. (The Undefeated) Den amerikanske borgerkrig slutter. Anført af oberst Thomas sætter en gruppe tidligere nordstatssoldater kurs mod den mexikanske grænse med en stor flok vilde heste. Samtidig er også en gruppe sydstatsfamilier anført af oberst Langdon på vej til Mexico, hvor de er blevet lovet nyt land. Undervejs mødes de to grupper, der blot få måneder før udkæmpede en blodig krig mod hinanden. Medvirkende: John Wayne, Rock Hudson, Tony Aguilar m.fl. Instruktion: Andrew V. McLaglen.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder en ekstrem frokost + Vovserne redder en kattetyv

16:50  

Albi (3)
Albi (3)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy, kreative adventskranse og Onkel Rejes sure sokker, der fortæller julevittigheder. Onkel Reje forærer Brille et fint vinglas, som han senere vil smadre med tankens kraft. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (3:24)
Nissernes Ø (3:24) Så er Lunte, Pyt og Jo Jo klar til landing på Nissernes Ø. Alle Fortnisserne venter spændt på Nissebanden - og ikke mindst på hr. Mortensen. Hjemme i Holme-Olstrup kommer Fiffig-Junior hjem fra Udlandet til sine stolte forældre. I Julemandens Land står det slemt til for Storfangeren, hans familie og hele den lille bygd: Ingen fangst - ingen mad. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Abe-aner
Abe-aner

DR1

18:00  

Julehjertets hemmelighed (3:24)
Julehjertets hemmelighed (3:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (3:24). Det trækker op til torden. Rasmus og Marie Louise opfanger elektriciteten fra et lyn, for at give hendes far en lærestreg. Lars fortæller Karen, at hun skal finde en særlig nissebog. Så bliver julehjertet magisk og hun kan se Rumle igen, selvom hun er fyldt 13 år. Karen narrer Skovkonen med sine klejner og stjæler en side i nissebogen. Rasmus og Marie Louises lyneksperiment virker, men Rumle og Karen bruger det til deres julehjerte-ritual - hvilket får store konsekvenser. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper N. Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FIFA VM 2022: Før kampen ottendedelsfinale
FIFA VM 2022: Før kampen ottendedelsfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

20:00  

FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte
FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte

20:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

DR2

19:20  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Vær velkommen herrens år".

19:30  

Julehjertets hemmelighed (3:24)
Julehjertets hemmelighed (3:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (3:24). Det trækker op til torden. Rasmus og Marie Louise opfanger elektriciteten fra et lyn, for at give hendes far en lærestreg. Lars fortæller Karen, at hun skal finde en særlig nissebog. Så bliver julehjertet magisk og hun kan se Rumle igen, selvom hun er fyldt 13 år. Karen narrer Skovkonen med sine klejner og stjæler en side i nissebogen. Rasmus og Marie Louises lyneksperiment virker, men Rumle og Karen bruger det til deres julehjerte-ritual - hvilket får store konsekvenser. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper N. Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Fluerne på væggen
Fluerne på væggen Dansk thriller fra 2005. Den unge instruktør My Larsen bliver kontaktet af partiet Venstre, som hyrer hende til at lave en film om Ravnskov kommune og dens borgmester, Svend Balder. Balders metoder tåler ikke altid dagens lys. Og hans svaghed for blondiner giver Mys kamera adgang til hans inderste privatsfære. Men My har også sine egne lig i lasten, og nu må hun overveje, hvor langt hun vil gå for at rydde op i sit eget liv og nå helt til bunds i borgmesterens. Medvirkende: Trine Dyrholm, Lars Brygmann, Kurt Ravn m.fl. Instruktion: Åke Sandgren.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Månens vogter
Månens vogter Faunen Mune bliver ved et tilfælde udpeget til at være Månens Vogter - til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig titlen. Med en ny, uerfaren vogter af månen ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Hele planeten er nu fare!

19:45  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte
FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte

21:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen ottendedelsfinale
FIFA VM 2022: Efter kampen ottendedelsfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

22:35  

Shetland V (4:6)
Shetland V (4:6) Britisk krimiserie fra 2021. Logan Creggan er bevæbnet og ude efter hævn. Perez må forsøge at finde ud af, hvad der er foregået, før Creggan finder frem til sit mål. Han får Shetlandsøerne lukket ned, og så går jagten ind på Creggan.

23:35  

Lewis: Hinsides godt og ondt
Lewis: Hinsides godt og ondt Engelsk krimi fra 2014. (Lewis: Beyond Good and Evil) For 13 år siden blev Graham Lawrie dømt for mordet på tre politifolk. Nu rejses der tvivl om bevismaterialet. Det er dårlige nyheder for Lewis, for det var ham, der efterforskede sagen. Snart tager sagen en dramatisk drejning. En ung betjent myrdes - med det samme våben, som blev brugt for 13 år siden. Har Lewis spærret den forkerte mand inde? Eller har Lawrie en medskyldig uden for fængslet? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: David Drury.

DR2

21:30  

MGP: Børnefesten der gik amok - En skræmmende idé
MGP: Børnefesten der gik amok - En skræmmende idé Den nye chef i B&U har en skræmmende idé: Et melodi grand prix for børn, der skal konkurrere mod hinanden. Børnene bliver kæmpestjerner og showet bliver et kæmpe hit hos familier i hele landet. Men hvordan er det for stjerner som Razz, Anne Gadegaard, Morten Fillipsen og Sisse Marie at være de første børn af MGP, og er det et skred i de børneværdier, DR ellers har opretholdt siden 60'erne?

22:30  

Jul på Vesterbro (3:24)
Jul på Vesterbro (3:24) - med Anders Matthesen. Danny har svært ved at vænne sig til tanken om at være far. Stewart kommer under pres fra husbestyrerinden, Greta. Sendt første gang 3.12.03.

22:45  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:15  

Djævelens advokat - manden, der narrede verden (1:3)
Djævelens advokat - manden, der narrede verden (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) Han siger, at han har forsvaret Saddam Hussein, Slobodan Milosevic og Harold Shipman. Giovanni Di Stefano, også kaldet "Djævelens advokat", bliver for alvor kendt, da han sørger for at Storbritanniens rigeste forbryder John "Goldfinger" Palmer kan beholde 33 millioner pund, som han ulovligt har erhvervet sig. Men Di Stefanos fortid er dyster og fantasifuld. Er han overhovedet advokat?

TVR
DR1

01:05  

Drabene på kyststien (1:3)
Drabene på kyststien (1:3) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. (The Pembrokeshire Murders) I Wales i 2006 begynder kriminalkommissær Steve Wilkins at efterforske et 17 år gammelt dobbeltmord, der aldrig er blevet opklaret. Snart opdager Steve, at sagen tilsyneladende har forbindelse til to andre uopklarede forbrydelser - deriblandt endnu et dobbeltmord. Den formodede gerningsmand sidder i fængsel for røveri. Men han vil snart blive prøveløsladt, så nu haster det med at finde beviser mod ham.

02:00  

Dommer John Deed (9)
Dommer John Deed (9) Engelsk dramaserie fra 2002. (Judge John Deed) Jason på 15 har brug for et nyt hjerte, men han vil hellere dø end drage nytte af lægemidler, der er udviklet ved hjælp af dyreforsøg. Jasons forældre er desperate efter at redde deres søn, men Jason ønsker ikke at blive opereret. Jason er stadig mindreårig, så han kan ikke selv få lov at træffe beslutningen. Den må dommer John Deed træffe - og det bliver en af de sværeste i hans karriere.

03:30  

Antikkrejlerne XXIII (4:25)
Antikkrejlerne XXIII (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:00  

Djævelens advokat - manden, der narrede verden (2:3)
Djævelens advokat - manden, der narrede verden (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) I 2006 går britisk politi i gang med at efterforske Giovanni Di Stefano. Jerry Walters fra bedrageriafdelingen opdager, at Di Stefanos fortid indeholder en stribe globale lovovertrædelser, der går tilbage til 1970'erne. Da politiet endeligt har samlet beviser nok til at anholde Di Stefano, opdager de et lille problem. Ingen ved, hvor i verden han egentlig befinder sig...

00:45  

Djævelens advokat - manden, der narrede verden (3:3)
Djævelens advokat - manden, der narrede verden (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Devil's Advocate: The Mostly True Story of Giovanni Di Stefano) I 2022 bliver Giovanni Di Stefano endelig anholdt. Men netop som det britiske politi får fingre i ham, fortæller han overraskende, at han i virkeligheden er en spion, som indsamler oplysninger om despoter til efterretningstjenesterne. Har politimanden Jerry Walters i virkeligheden afsløret en agent? Eller er det Di Stefanos sidste forsøg på at redde sig selv?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VALLOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1201053521